Verkoop

Een woning verkopen in Boxtel en omliggende gemeentes?

Bij WoonBox Makelaardij staat u én uw woonwens duidelijk centraal.

Alweer meer dan 15 jaar doen wij dat Full Service en op basis van No Cure .... No Pay !

Sámen met u van een eerste kennismakingsgesprek tot de laatste krabbel bij de notaris.

 

Benieuwd hoe wij dat doen?

Wij vinden het al super om te horen dat u met ons in gesprek wil om uw woning te verkopen. Dit gesprek bespreken we wat uw plan is en wat de verwachtingen zijn. Vervolgens leggen wij ons plan van aanpak uit en kunnen u advies geven op basis van onze voorbereiding en indruk van uw woning. Op die manier komen we samen tot de vraagprijs.

Hierna volgt de presentatie. Laat die maar aan ons over! Wij denken mee in het foto-klaar maken van uw woning, zorgen dat er mooie foto’s gemaakt worden, schrijven teksten, maken een plattegrond, bundelen dit en zetten het op verschillende websites als Funda en sociale media. Alles om uw woning eruit te laten springen!

 

We hebben interesse gewekt. De online presentatie wordt bekeken en er komen aanvragen binnen om uw woning te mogen bezichtigen. In overleg met u plannen we de bezichtigingen in. Wij leiden de kijkers rond, beantwoorden vragen en voorzien ze van informatie en nodige documentatie over uw woning.

Na de bezichtigingen volgen de onderhandelingen. Een belangrijke taak die met de grootste zorg en nauwkeurigheid gedaan moet worden. Daar valt of staat de verkoop van uw woning namelijk mee. Wij doen de onderhandelingen en proberen daarin vanzelfsprekend te komen tot een prijs of voorwaarde die u het beste past. Wij beslissen niet, we zijn continu met u in overleg en vragen ieder moment om goedkeuring.

Naast onze altijd al open en eerlijke manier van werken, kunnen we u en potentiële kopers nu verzekeren van eerlijke onderhandelingen, omdat wij werken met: Eerlijk Bieden

VERKOCHT! Gefeliciteerd! Nu kunnen wij aan de slag met de koopovereenkomst. Na controle en goedkeuring van beide partijen zijn jullie van harte welkom bij ons op kantoor, om alles nog eens door te nemen en te ondertekenen.

We zijn er bijna! Samen met de kopende partij spreken we af bij, voor wat nog even, uw woning  is. Daar doen we de inspectie. Dat houdt in dat we een rondje door de woning maken en de meterstanden noteren. Tot slot gaat u en de kopende partij naar de notaris om daar de koopakte te ondertekenen. Nu is uw woning officieel verkocht en geleverd. Nogmaals gefeliciteerd!

Spreekt deze manier van samenwerken u aan en zou u meer willen weten over hoe we uw woning in de markt zouden zetten? 

Neem gerust contact met ons op, we komen graag langs voor een vrijblijvend gesprek of loopt u even binnen op ons kantoor aan de Rechterstraat 7a in Boxtel.

 

Laatste nieuws