Verkoop & Vind

WoonBox Makelaardij is partner van Verkoop & Vind.

Verkoop & Vind.

Verkoop & Vind als voorportaal voor verkoop en aankoop van uw woning. U combineert de verkoop van uw huidige woning (tegelijkertijd) met de beste hulp voor het vinden van een nieuwe woning.    

Hoe werkt het in het kort. 

U plaatst uw woning in de discrete/stille verkoop op Verkoop  & Vind én tegelijkertijd geeft u op Verkoop & Vind aan wat voor woning u zoekt. 

Voordeel.

Meer nieuw (latent)aanbod op de markt. - U vindt sneller een woning - Ook voor u meer doorstroming op de markt - Discreet en dynamisch.


 

WoonBox Makelaardij op Verkoop & Vind.

Bekijk de “Aanbod-Vraag Combinatie's” van WoonBox Makelaardij op Verkoop & Vind.

Hoe werkt het: Wij plaatsen uw persoonlijke Aanbod-Vraag Combinatie met icoontjes op Verkoop & Vind door, het aanbodprofiel van uw huidige woning te combineren mét het vraagprofiel van een woning zoals u die zoekt. Dit, inclusief de belangrijkste kenmerken, tekst en toelichting. 

Uw eigen woning staat dan met vraagprijs, maar zonder een foto of (volledig)adres in de verkoop.

Aan de hand van het vraagprofiel kan iedereen zien wat voor woning, in welke streek, stad, dorp, wijk of straat u zoekt. 

Uw Aanbod-Vraag Combinatie komt daarnaast met een link op onze Instagram en Facebook pagina. Extra promotie op streek- stads- dorps- wijkniveau is daarbij mogelijk. 

Wij gaan voor u verder aan de slag in ons dagelijks netwerk. 

Discreet: Geïnteresseerden zien in eerste instantie natuurlijk alleen de informatie van uw woning op Verkoop & Vind. Afhankelijk van uw wensen en afspraken met ons, kunnen wij deze leads meer aanvullende informatie geven, zoals bijvoorbeeld plattegronden, foto's of een complete brochure.

Dynamisch: Vanuit Verkoop & Vind, maar ook via elk ander kanaal uit het netwerk kunnen reactie's gaan komen, zoals. - Vragen over uw woning. - Een woning wordt u aangeboden. - Een potentiele koper voor uw woning zou mee kunnen gaan zoeken naar een andere woning. - Er komt een 100% match via Verkoop & Vind. - Enzovoorts...

Uw en ons belang: Het vinden van een geschikte woning en tegelijkertijd of daarna het verkopen van uw huidige woning.

Algemeen belang: Meer latent aanbod komt op de markt, er ontstaat meer doorstroming, meer mensen vinden een andere woonplek.

Voor een verdere toelichting of vrijblijvend advies, neemt neemt u gerust contact met ons op.

J.T.H.J.(Anjo) van der Heijden, Register Makelaar/Taxateur, WoonBox Makelaardij, 

Mobiel; 06-51498641  Mail; info@woonboxmakelaardij.nl.

Laatste nieuws