Verkocht onder voorbehoud

Verkocht onder voorbehoud: Lennisheuvel, 5281 LE Boxtel

€ 382.000,- k.k.
Type object Bouwgrond
Aanvaarding In overleg
Perceeloppervlakte 2.475 m²
Status Verkocht onder voorbehoud

Omschrijving

** IN VRAAGPRIJS VERLAAGD** Uniek gelegen bouwkavel van 2475m², bestemd voor een vrijstaande woning, met het natuurpark Boscheind zo’n beetje als voortuin en aan de achterzijde een vrij uitzicht over landerijen.

Dit nog ongenummerde perceel bestemd voor het bouwen van een vrijstaande woning met eventueel een bijgebouw, vindt u aan de straat Lennisheuvel, gelegen tussen de buren met huisnummers 4 en 2B.

Het dorpje Lennisheuvel ligt op minder dan 10 minuten fietsen van het centrum van Boxtel en het NS-station. De snelweg A2 Eindhoven/’s-Hertogenbosch bereikt u binnen enkele minuten.

Het verkennend bodemonderzoek uitgevoerd in september 2018 door van Vleuten Consult BV geeft géén belemmering voor de toekomstige bestemming als “wonen met tuin”.
U mag op dit kavel een vrijstaande woning met bijgebouw bouwen volgens het op 10 juli 2014 onherroepelijk geworden bestemmingsplan buitengebied. Binnen de kaders van de regels en voorschriften met maximale nokhoogte van 9 meter en maximale goothoogte van 4,5 meter kunt u uw huis naar eigen idee laten ontwerpen en realiseren. Aansluitingen op de nutsvoorzieningen en de in- en uitrit van het kavel zijn voor rekening van de koper. U betaalt 6% overdrachtsbelasting over de koopsom, maar geen Btw.

Lennisheuvel, Gastvrij in het Groen Woud.
Het natuurpark Boscheind aan de andere kant van de straat is in 2012 aangelegd en is tot stand gekomen op initiatief van de gemeente Boxtel, de gemeenschap van Lennisheuvel en de Heemkindevereniging Boxtel.

Het park is ingericht met een inspiratietuin, een vijver en een reconstructie van een boerderij uit de Romeinse tijd waar hier in de omgeving resten van gevonden zijn. Deze boerderij is ook onderdeel van de fietsroute "Herculus Magusanus".

Romeinse boerderij
Op initiatief van de Heemkundekring zijn in het Natuurpark de opgaande palen gereconstrueerd van een boerderij uit de Romeinse tijd.
Tijdens de bouw van het Rabobank datacenter vonden archeologen de gaten waarin de palen gestaan hebben. De boerderijen bestonden uit hout met muren van gevlochten takken, aangesmeerd met leem. Het enorme dak van de boerderij was met riet bedekt.

Met het 'Hart van Het Groene Woud' wordt het gebied bedoeld binnen de stedendriehoek Tilburg, Den Bosch en Eindhoven. Natuurgebied de Kampina ligt ook slechts op ca. 5 minuten fietsen.

De als voorbeeld getoonde “Artist Impression” komt van sKin architetects uit Boxtel.

VOOR DE COMPLETE PRESENTATIE MET ARTIST INPRESSION EN BIJBEHORENDE PLATTEGRONDEN DOWNLOAD U DE BROCHURE OP WOONBOX MAKELAARDIJ, OF VRAAG HET ONS, WIJ STUREN DE INFORMATIE GRAAG NAAR U TOE

Kenmerken

Overdracht
Referentienummer 06672
Prijs € 382.000,- k.k.
Inrichting Ja
Inrichting Gemeubileerd
Status Verkocht onder voorbehoud
Aanvaarding In overleg
Laatste wijziging Woensdag 23 oktober 2019
Bouw
Type object Bouwgrond
Soort bouw Bestaande bouw
Oppervlaktes en inhoud
Perceeloppervlakte 2.475 m²

Brochure(s) en overige bijlagen

ZonZone

Kaart

Recent bekeken