Omschrijving

VERRASSEND VEEL RUIMTE en EEN FRAAI UITZICHT. Compleet uitgebouwde en volledig gemoderniseerde twee-onder-een-kap woning op een prima locatie. De woning heeft een diepe achtertuin met veranda gericht op zuid en een fraai uitzicht over het achterliggend gebied met weide en boomgaard. U heeft alle voorzieningen inclusief het station op maar enkele minuten.

Inhoud 510m³, woonoppervlakte 135m², 6 kamers, 4 slaapkamers, perceel 352m², bouwjaar 1952.

Indeling

Entree, hal met garderobehoek, opgaande trap en modern toilet.
Royale, uitgebouwde woonkamer met de TV-hoek aan de straatzijde. Grote uitbouw met de moderne keuken voorzien van een wandmeubel en kookeiland aan de achterzijde. Het wandmeubel is voorzien van aantal kasten, spoelbak, vaatwasser en een natuurstenen werkblad. Het kookeiland heeft o.a. een gaskookplaat met afzuiging, een combi-oven en een breed natuurstenen blad met ruimte voor enkele barkrukken. Naast de moderne keuken is er in de uitbouw voldoende ruimte voor een grote eethoek. Een aantal puien en een extra raam zorgen voor voldoende lichtinval en een prettig contact met de achtertuin.
Aanpalend aan de keuken, een werkkamer/bijkeuken met eveneens enkele puien en een grote vaste kastenwand met onder andere de witgoedaansluitingen.

Eerste verdieping

Grote overloop, moderne ruime badkamer met dubbel wastafel in meubel, hangcloset, ligbad en inloopdouche. Twee slaapkamers aan de voorzijde van de woning en twee uitgebouwde slaapkamers aan de achterzijde.

Tweede verdieping

Vlizotrap naar de volledig geïsoleerde bergzolder met de HR-combiketel.

Tuin

Voortuin met oprit naar de carport met (tijdelijke)schuur. 
Riante achtertuin gericht op zuid (ca.25m diep) met een veranda van ca.26m² en een werkelijk fantastisch uitzicht over het achterliggend gebied met weide en boomgaard.

Bijzonderheden

De woning is compleet uitgebouwd en volledig gemoderniseerd, zoals o.a. te noemen:
2007 Complete kap met isolatie
2013 Complete uitbouw met slaapkamers, puien, elektra en leidingwerk. 
2013 Keuken, toilet, badkamer, stucwerk.
Betreft een royaal uitgebouwde woning een mooie locatie met een fantastisch uitzicht in de achtertuin.

Kenmerken