Beschrijving

Sterk uitgebouwde, gemoderniseerde hoekwoning met schuur en een mooi overdekt terras, gelegen op een prima locatie aan het “Processiepark” nabij de prachtige Sint-Petrusbasiliek.
Het leuke en bruisende centrum van Boxtel met haar vele terrassen heeft u op een paar minuten wandelen. Zowel Den Bosch als Eindhoven bereikt u in 20 minuten.

Inhoud 450m³, woonoppervlakte 139m², 4 kamers, 3 slaapkamers, overdekt terras 15m², perceel 183m², bouwjaar 1984 .

Indeling

Entree/hal met meterkast en toiletruimte.
Royale woonkamer met ruime lounge-hoek, schuifpui naar de achtertuin, trapkast en vrije doorloop naar de aanbouw met maar liefst 24m² aan extra woonruimte.
Deze aanbouw heeft meer dan voldoende ruimte voor een grote eettafel en u treft er het moderne U-vormige keukenmeubel voorzien van alle inbouw apparatuur en extra kastruimte voor het servies. Verder in de uitbouw twee leuke smalle vensters tot aan de grond.

Vanuit de keuken, een schuifdeur naar het portaaltje met achterdeur naar de tuin, de opgaande trap en een deur naar het zitgedeelte met de schuifpui.

Eerste verdieping

Overloop, royale slaapkamer(voorheen twee slaapkamers) met subtiel afgescheiden kleedruimte voorzien van een ruime vaste schuifkast. Tweed ruime slaapkamer met dakkapel en wastafel.
De in 2019 compleet gemoderniseerde badkamer met eveneens een dakkapel, een ruime inloopdouche, hangcloset, bad en mooie brede wastafel met meubel en spiegelkast.

Tweede verdieping

Portaal met berging, grote derde slaapkamer met twee dakramen. Wasruimte met venster, handig werkblad, witgoedaansluitingen en de HR-combiketel.

Tuin

Leuke voortuin met lindebomen.
Meer dan voldoende parkeerruimte naast en nabij de woning.
Fraai ingerichte gezellige achtertuin met zonneluifel, schaduwbomen, royaal overdekt terras voorzien van “bovenlichten”. Ruime stenen berging en een gemakkelijke achterom.

Bijzonderheden

Sterk uitgebouwde, verrassend ruime hoekwoning op een prima locatie in het centrum.
Recent onderhoud.
2019: complete badkamer
2020: plat dak hoofbouw vernieuwd en extra geïsoleerd.
Erg leuke, zeer complete, ruime hoekwoning op een prima locatie in het centrum.

Kenmerken