Te koop: Dennendreef 5-001, 5282 HK Boxtel

€ 189.000,- k.k.
Type object Woonhuis, bungalow, vrijstaande woning
Perceeloppervlakte 367 m²
Recreatie object
Gebruiksoppervlakte wonen 75 m²

Omschrijving

Nieuwbouw project Dennenoord; Betreft een moderne recreatie bungalow inclusief het onderliggende perceel van 367m², met schuur, reeds aangelegd terras en parkeerruimte op uw perceel. De perfect geïsoleerde, stenen bungalow is reeds voorzien van keuken, sanitair en instap klaar te noemen.

Inhoud 250m³, woonoppervlakte 75m², 3 kamers, 2 slaapkamers, perceel 367m², bouwjaar 2016

Voor de complete presentatie en brochure kijkt u op WoonBox Makelaardij, of vraag het ons via de mail of telefoon. Wij sturen de informatie graag naar u toe.

Entree, gang met toiletruimte, garderobehoekje, bergruimte met o.a. de HR-combiketel en witgoedaansluitingen, twee ruime slaapkamers en een moderne badkamer met wastafel in meubel, hangcloset en grote inloopdouche.
Royale woonkamer van 36m² met openslaande tuindeuren in de erker, volop zit- en eetruimte en een leuke keukenhoek met het blok in hoekopstelling voorzien van alle inbouwapparatuur.

Algemeen Bungalow.
Er is gewerkt aan een optimaal wooncomfort door gebruik te maken van een uitgekiend laagtemperatuur vloerverwarming in combinatie met een perfecte isolatie.
De woning is zoveel mogelijk levensloop bestendig gemaakt door de toepassing van bredere deuren, het ontbreken van drempels en een slimme inrichting van de badkamer.

Bijzonderheden

Voor de aanduiding/adressering van de bungalows wordt door de gemeente een formeel postcode- en huisnummerbesluit genomen. In dit geval is dat Dennendreef 5–001, 5282 HK Boxtel. U heeft de beschikking over een eigen brievenbus. Volgens het bestemmingsplan mag de bungalow niet gebruikt worden voor permanente woning, echter de gemeente schrijft mensen wél in op het adres van de bungalow.

De parkkosten bedragen in 2017 € 870,00. Dit is een bijdrage in de onderhoudskosten van het park, de openbare verlichting, onderhoud speeltuin en zwembad e.d. Ook de huur van een persoonlijke postbus bij de receptie is in deze kosten opgenomen.

Het recreatiepark levert aanvullend: gas, water en stroom, voert het rioolwater en het huisafval af en zorgt voor het t.v.-signaal. Daarvoor is een afzonderlijke vergoeding verschuldigd. Alle energie is afzonderlijk geregistreerd via energiemeters. Een snelle (glasvezel) internetaansluiting is vanaf april 2017 beschikbaar. Op dit moment is er een internetverbinding beschikbaar via de telefoonlijn.

Financiering.
In samenwerking met de Rabobank is er een interessante hypotheekaanbieding voor de stenen recreatiewoningen geformuleerd. Hiervoor geldt een maximum van 90% van de koopsom; zelfs het meerwerk is in veel gevallen in de financiering op te nemen.

Kenmerken

Overdracht
Referentienummer 06123
Koopsom € 189.000,- k.k.
Aanvaarding In overleg
Laatste wijziging Maandag 24 juli 2017
Eigendomsrechten Geheel perceel
Bouw
Type object Woonhuis, bungalow, vrijstaande woning
Soort bouw Bestaande bouw
Bouwperiode 2016
Isolatievormen Volledig geïsoleerd
Oppervlaktes en inhoud
Perceeloppervlakte 367 m²
Gebruiksoppervlakte wonen 75 m²
Inhoud 250 m³
Oppervlakte externe bergruimte 6 m²
Indeling
Aantal bouwlagen 2
Aantal kamers 3 (waarvan 2 slaapkamers)
CV ketel
Combiketel Ja

Brochure(s) en overige bijlagen

Kaart

Recent bekeken